Servei de menjador

Oferim un servei diari de menjador, de dilluns a divendres, amb l’opció de fer-ne un ús habitual o esporàdic. 

Disposem d’una cuina pròpia ben equipada on el nostre cuiner i nutricionista i la seva ajudant, preparen cada dia menús variats tenint en compte les necessitats particulars dels nostres alumnes, tant en l’àmbit nutricional com cultural i/o d’intoleràncies o al·lèrgies. En la confecció d’aquests menús, apostem per la sostenibilitat potenciant el consum de productes de temporada i de proximitat.

Aquest equip el complementen 8 monitors de menjador que s’encarreguen d’implementar uns correctes hàbits d’higiene i de vetllar per una bona educació a l’hora de menjar. També acompanyen els nostres alumnes en el temps d’esbarjo, ja sigui per descansar o organitzant activitats variades.

Servei d'acollida

Les famílies que ho necessitin poden fer ús del servei d’acollida matinal. Aquest servei es pot utilitzar de manera fixa o esporàdica i té com a objectiu facilitar als pares i mares la conciliació familiar. Es procura crear un ambient tranquil i acollidor per tal que sigui un espai còmode i familiar per als infants.

Horari acollida

Departament psicopedagògic

El departament psicopedagògic està format per una psicòloga qui en coordinació permanent amb la resta de l’equip docent se n’ocupen de fer el seguiment dels nostres alumnes en el seu procés d’aprenentatge, creixement personal, emocional i de les seves relacions interpersonals.

Aquest departament realitza tasques orientadores en aquest sentit portant a terme l’avaluació madurativa (observació) de tots els alumnes d’infantil i a partir dels resultats obtinguts. 

Per tal fi, es treballa en la detecció de les potencialitats i/o dificultats dels alumnes, es dissenyen mesures preventives per afavorir el rendiment acadèmic.

Totes aquestes actuacions sempre són acompanyades de diàleg permanent amb les famílies, així com, amb especialistes externs per treballar en una mateixa línia.

Extraescolars

Futbol

Logo extraescolar futbol

English

Logo Extraescolar ingles