Qui som?

Els nostres inicis es remunten fa més de 40 anys quan un grup de famílies va voler crear una escola que respongués a les seves inquituds i la seva manera d’entendre l’educació: una escola oberta a tothom on la participació, la cooperació, la corresonsabilitat i el respecte a la pluralitat fossin els pilars fonamentals. Fruit de la voluntat i il·lusió d’aquestes famílies, l’Escola Teide ha tingut la oportunitat d’educar infants i joves durant més de 4 dècades.

Un dels nostres principis és el compromís i l’arrelament amb el territori, establint una estreta relació amb les famílies i el barri. És per això que oferim una educació complerta i integral en un indret tranquil i privilegiat de Viladecans, apostant per un projecte educatiu de qualitat d’una sola línia i que s’estén fins a l’ESO.

El fet de gaudir d’una organització interna flexible i dinàmica ens permet renovar-nos i adaptar-nos als canvis permanents de la societat en què vivim. Som una escola en contat creixement i transformació, per bé que prioritzem i apstem per l’estabilitat d’un equip humà entregat i de qualitat per damunt de tot, oferint un acompanyament i atenció personalitzada en totes les etapes del desenvolupament.

El alumnes són els protagonistes del seu aprenentatge, però la implicació activa i la correlació de les famílies, mestres i personal no docent del centre resulten fonamentals perquè ho puguin assolir. Volem que els nostres alumnes gaudeixin de l’aprenentatge en un ambient estimulant, familiar i acollidor, proporcionant fites intel·lectuals que pretén despertar el seu interès i, alhora, respecten els diferents ritmes de treball i optimitzen el rendiment de cada nen o nena.

A l’Escola Teide hi trobareu un indret familiar on els vostres fills/es podran expressar-se lliurement i ser valorats.

Cooperativisme

L’Escola Teide és una cooperativa de pares que s’uneixen de forma voluntària per satisfer les necessitats i les aspiracions de les nostres famílies i del nostre alumnat a través de la implicació, la corresponsabilitat i l’esperit crític, claus del projecte educatiu del centre. Amb nosaltres formaràs part d’una Cooperativa amb més de 40 anys on es treballa en xarxa des dels més petits fins als més grans, i per suposat amb els pares. Com a pare/mare, forma part de les diferents comissions i prepara’t per tenir un paper actiu a l’escola dels vostres fills.

Com a alumne, prepara’t per treballar de manera conjunta amb els altres estudiants de l’escola, independement de l’edat, i per formar part d’aquesta gran família.